Kuusamo Hirsitalot järjestää valtakunnallisen talonäyttelytapahtuman, Kuusamo Kotipäivät, lauantaina 24. elokuuta klo 12-15. Tule tutustumaan upeisiin hirsikohteisiimme eri puolilla Suomea!

Näyttelyissä esittelemme erilaisia Kuusamo Hirsitalojen toimittamia hirsitaloja ja hirsihuviloita. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä laadukkaat ja kauniit hirsitalomme sekä hirsihuvilamme paikan päällä ja saada ideoita oman unelmien kodin tai vapaa-ajan asunnon rakentamiseen! Kuusamo Kotipäivillä saat samalla tilaisuuden keskustella asiantuntijoidemme kanssa, saada lisätietoja rakentamisprosessista ja inspiroitua monipuolisista hirsikohteistamme.

Kuusamo Kotipäivien talonäyttelykohteet sijaitsevat eri puolilla Suomea ja edustavat niin modernia kuin hieman perinteisempää tyylisuuntaa.

Kuusamo Kotipäivien yhteydessä julkaistaan uusi Kuusamo Magazine -lehti, jonka voit hakea ilmaiseksi talonäyttelyistä. Lehti on täynnä toinen toistaan upeampia hirsikohteita ja asiakastarinoita hirsitalojen taustalta.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä ja aika

Lauantai 24.8.2024 klo 12-15

Paikkakunnat

Asikkala, Espoo, Kalajoki, Kokkola, Kuusamo, Masku, Taipalsaari ja Tampere

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Näyttelyihin on ennakkoilmoittautuminen kohdekohtaisilta näyttelysivuilta. Ilmoittautuminen on avattu ja päättyy torstaina 22.8. klo 16.