Tervetuloa tutustumaan Kuusamo Kotipäivien esittelykohteeseen Kokkolassa lauantaina 24.8. klo 12-15! Näyttelykohteemme on selkeälinjainen ja valoisa 70-neliöinen muunnos hirsihuvila Virkkulasta. Ilmoittaudu hirsihuvilanäyttelyyn nyt!

Tervetuloa Kokkolaan! Näyttelykohde on yksi kahdeksasta Kuusamo Kotipäivät -tapahtuman kohteista. Halutessasi voit tutustua  muihin näyttelykohteisiin tästä!

Hirsihuvilan jokainen neliö on tehokkaassa käytössä. Tule tutustumaan kohteeseen paikan päälle!

Ihanan valoisa ja tehoneliöt omaava 70-neliöinen hirsihuvila on asiakkaiden toiveiden pohjalta toteutettu harjakattoinen muunnos Virkkula 68 -mallista. Ympärivuotiseen käyttöön suunnittelusta hirsihuvilasta löytyy päärakennuksesta tupakeittiön ohella kaksi makuuhuonetta ja wc. Terassin toisella reunalla, saman katon alla, on erillinen saunaosasto, jonka yhteydessä on myös pesuhuone.

Hirsihuvilan pihapiiristä löytyy myös Kuusamo Hirsitalojen aittarakennus.

Kuusamo Kotipäivillä kohdetta esittelee Kuusamo-myyjämme Jarmo Keto. Tule tutustumaan kohteeseen paikan päälle ja hakemaan ideoita oman hirsiunelmasi toteutukseen! Ilmoittaudu näyttelyyn alla olevalla lomakkeella torstaihin 22.8. klo 16 mennessä. Lähetämme kohteen osoitetiedot ilmoittautuneille sähköpostitse torstai-iltana 22.8.

Nähdään Kokkolassa!

Ilmoittaudu Kokkolan hirsihuvilanäyttelyyn

*Näyttely on täynnä. Lähetämme kohteen osoitetiedot ilmoittautuneille sähköpostitse.

Jarmo Keto

Kuusamo-myyjä

Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa & Pohjanmaa

0400 668 471

Jan Fagerholm

Kuusamo-försäljare

Södra och Mellersta Österbotten & Österbotten

050 411 2295

Brasgränden 2, 65300 Vasa

Bottenviksvägen 33, 68600 Jakobstad

Kuusamo-myyjä-Jan-Fagerholm