Tervetuloa tutustumaan upeaan rakenteilla olevaan hirsitaloon Tampereelle! Kolmekerroksinen, arkkitehdin suunnittelema hirsikotiunelma avaa ovensa Kuusamo Kotipäivien yhteydessä lauantaina 24.8.2024 klo 12-15. Ilmoittaudu nyt näyttelyyn!

Hirsitalo on yksi kahdeksasta Kuusamo Kotipäivät -tapahtuman kohteista. Voit tutustua  muihin näyttelykohteisiin tästä!

Tampereella esittelyssä on vaikuttava kolmekerroksinen hirsitalo, joka tarjoaa tilaa ja mukavuutta suuremmallekin perheelle. Tämä hirsitalo on suunniteltu vastaamaan modernin perheen tarpeita, ja siinä on runsaasti tilaa niin arjen askareisiin kuin vapaa-ajan viettoon. Kohteen kuva on otettu heinäkuun puolivälissä ja kohde on esittelyaikaan huomattavasti pidemmällä.

Modernin hirsikodin yhteiset oleskelutilat löytyvät ensimmäisestä kerroksesta. Yläkerrasta löytyvät tilavat makuuhuoneet.

Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät avara ja valoisa keittiö-oleskelutila, kodinhoitohuone, kylpyhuone, työhuone ja kätevä kuraeteinen. Toisessa kerroksessa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Yläkerrassa on myös oleskelutilaa ja kylpyhuone. Kellarikerroksessa ovat vielä takkahuone, pukutila, askarteluhuone, wc, pesuhuone ja sauna sekä varastotilaa.

Tule tutustumaan tähän vaikuttavaan kohteeseen ja hakemaan ideoita oman hirsiunelmasi toteuttamiseen! Kuusamo-myyjä Jaakko Parkkila on paikalla kertomassa omat vinkkinsä hirsirakentamista suunnitteleville.

Ilmoittautuminen

Näyttely on täynnä. Lähetämme kohteen osoitetiedot ilmoittautuneille sähköpostitse.

P.s. Tähän kohteeseen on tulossa uusi näyttely ensi vuoden puolella.

 

Jaakko Parkkila

Kuusamo-myyjä

Pirkanmaa & Satakunta

040 738 2228

Kalevan Puistotie 16, 33500 Tampere